השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/09/2014 | 13:31 | מאת: גל

שלום רב, גילי 44,עברתי השתלת עצם בשני צדי הלסת העליונה, עברו חודשיים, ופניתי לרופא אחר לצורך 4 השתלות שיניים, בצילום סי טי הרופא אמר שאין מספיק עצם להשתיל -4 שיניים ויש אפשרות גבולית להשתלת 2 ואחד תוך כדי השתל להחדיר עצם. השאלה שלי למה אחרי טיפול קשה ביותר של השתלת עצם, זה לא הצליח? האם הרופא שהשתיל את העצם היה צריך לצלם מיד בתום ההשתלה בכדי לגלות אם הוא הצליח למלא את כל המקום? האם זה לא מוקדם מדי לדעת אם ההשתלה הצליחה? אודה לך מאוד על תשובתך.

שלום גל ברור שאם נאמר לך שאין די עצם לביצוע שתלים הרי שלא בוצעה השתלת עצם מספקת... בכל אופן על מנת לקבוע חד משמעית כמה עצם חסרה יש לבצע צילום תלת מימדי-CT שנותן תשובה מדוייקת כמה עצם חסרה.לגבי שאלתך מבחינת הזמן איני יודע איזה סוג עצם הושתלה ...

מנהל פורום שתלים דנטליים