זיהום לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

31/08/2018 | 04:44 | מאת: נעמה

עברתי הרמת סינוס עקירות ושתלים באותו פעם כוול עצם ולאחר כמעט נשבו התפתח זיהום דלאסין הוחלף בציפרודקס הרופא פתח שוב את המקום ניקה והוצי א את השתלים עברו 3 ימים עדיין ריחות מוגלה ודלקת אחרי כמה זמן של אנטביוטיקה יש הטבה.? האם זה מסוכן והאם זה יכול להבריא ללא עוד סיבוכים.?

שלום...מתנצל על התשובה המאוחרת ומניח שהבעייה נפתרה.לצערי יש יותר סיבוכים למי שנוטל דלסין ועל כן אננו ממליצים על אנטיביוטיקה זו לאחר הרמות סינוס.

מנהל פורום שתלים דנטליים