א. עלות שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

14/08/2017 | 17:59 | מאת: אלי

בן 62. שיניים 15-16 נעקרו לפני 5 חודש. CT טרי מראה. 15יש עצם גובה טוב 20-21. שן 16 יש 7-8 ממ בלבד. 1.האמנם אפשר לשים שתל בזוית, ולהימנע כך מהרמת סינוס? 2. האם אין חשיבות למצב שן 17? 3. מחיר ממוצע נדרש עי רופאים בערך 4,000+4,000+4000- אני אילתי. רופא זול (אגב ערבי) מציע לי את 2 השתלים עד כתר, כולל הרמת סינוס, ב 8500 שח. -נניח שאבחר בו ,איך אוודא שלא אעקץ כמו שאומרים?

שלום אלי ישנם אכן מצבים בהם ניתן למקם שתל במנח אלכסוני על מנת להימנע מהרמת סינוס אם כי כיום יש טכניקות יעילות ופשוטות לביצוע הרמת סינוס לא פולשנית.לגבי מחירים...מתי תתחילו להבין שלעיתים על איכות טובה יותר משלמים בדרך כלל יותר.על בריאות לא מתפשרים במחיר..מרפאתי מלאה במטופלים שיש לשקמם לאחר כשלונות ומחיר התיקון הן כספית והן בריאותית הוא עצום. עצה אישית שלי..חיסכו בדברים שלא עשויים לגרום לנזק בריאותי אך טיפול רפואי צריך לעשות במקום בו יש רופא עם מומחיות ונסיון מוכח.

מנהל פורום שתלים דנטליים