לקיחת מידות לכתר - שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/03/2014 | 16:46 | מאת: אני

פרופסור שלום רב, מזה כשנה שאני נמצאת בתהליך בו עברתי עקירת שן טוחנת עקב סדק בשורש, אשר יצר דלקת , שני שתלים וחשיפתם. השלב הבא, הוא לקיחת מידה לכתר. כיצד מתבצעת לקיחת המידה ? האם התהליך זהה לשן אחר טיפול שורש? (אני סובלת מרפלקס הקאה חמור ועוברת גיהינום בתהליך לקיחת המידה בטיפולי שורש). תודה רבה מראש, אני

אני שלום המידה על גבי השתלים נלקחת כמובן לאחר חשיפת השתלים. טכניקת לקיחת המידה זהה לזו המבוצעת על גבי שיניים טבעיות כלומר כף שבה חומר סיליקוני המעתיק פרטים במדוייק.

מנהל פורום שתלים דנטליים