צ י ל ו ם M R I ומתכות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

31/01/2017 | 12:47 | מאת: רונית

אני מועמדת להשתלה בלסת עליונה עם הרמת סינוס פתוחה אולם עקב סינוסטיס (אסימפומטית) אני נדרשת לאישור אף אוזן גרון קודם הפרוצדורה. הייתי במספר ייעוצים, הרוב אישרו אולם חלק התלבטו... ולכן אני נדרשת לצילום MRI סינוסים בנוסף ל CT שכבר בוצע. שאלותי: 1. מה דעתך ? 2.מה הסיכון בביצוע הרמת הסינוס מבלי ניתוח FESS קודם ? 3. האם ניתן לבצע MRI כשיש כבר שתלים (אחרים) בפה היות וזו בדיקה המבוססת על תהודה מגנטית ואסור מתכות בגוף ? תודה.

שלום רונית איני יכול לחוות דעה מבלי שראיתי את המצב כולל צילומים. ישנם בהחלט מצבים בהם ניתן לבצע ניתוח זעיר פולשני מבלי צורך בהתערבות סינוס מורכבת יותר. לגבי MRI תמוה בעיני שזה מה שביקשו ממך...בדר"כ סיטי בהחלט מספק.

מנהל פורום שתלים דנטליים