סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/03/2014 | 07:19 | מאת: שרי

עברתי השתלות שינים כולל השתלת עצם והרמת סינוסים והכל היה בסדר גמור. לאחר כארבע שנים אני סובלת מהצטנניות כל חודש. בצילום רנטגן לפני כחודש היתה בעיה של סינוס ימין ולקחתי אנטיביוטיקה . האם יכול להיות שלאחר 4 שנים יש בעיה שקשורה בהרמת הסינוס או שהצינונים החוזרים לעתים קרובות נובעות ממשהו אחר? תודה.

שלום שרי אין לי כל אפשרות לקבוע מה מקור הבעייה מבלי לראות צילומי סיטי עדכניים.בכל אופן יש כמובן להתייעץ גם עם אאג

מנהל פורום שתלים דנטליים