שתלים בשיניים אחוריות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

23/02/2014 | 18:40 | מאת: רבקה

שלום, לפני כשנתיים עקרתי 2 שיניים אחוריות בלסת עליונה. כיום אני בטפול השתלה באותה לסת שיניים קרובות. הוצע לי הרמת סינוס וביצוע השתלת עצם בשיניים החסרות הנזכרות לעיל. השאלה: מכיוון שעד היום לא הרגשתי בחסרונן, האם יש צורך לבצע השתלה במיקום שיניים אלה ? האם השארת המצב, קרי חוסר שיניים אלו,עלול לגרום להחמרה או נזק בלסת ? בתודה מראש

שלום רבקה השיניים הטוחנות מאפשרות לעיסה ופיזור כוחות לעיסה נכונים. אי שיקום הטוחנות עשוי לגרום להגברת העומס על צד אחד ובנוסף השיניים הנגדיות לאלו שנעקרו עשויות לבקוע שכן אין מה שעוצר אותן.

מנהל פורום שתלים דנטליים