בקשר ל- TRT

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/02/2011 | 21:00 | מאת: תומר

1. איך זה בדיוק עובד, זאת אומרת אם בן אדם היה חשוף לרעש וכתוצאה מיזה נהיה לו טיניטוס והיפראקוזיס, איך זה שחושפים אותו לקולות שקטים ובהדרגה מגבירים וזה עוזר, זה מרפא פגיעה עצבית באוזן? 2. מניסיונך הטיפול יעיל כמו הטיפול של דוקטור שמש? כי פשוט לקבוע טור לדוקטור שמש לוקח שנתיים וחצי כי יש כמות ענקית של מטופלים שמחכים לטור אצלו והשאיפה היא לטפל ברגישות ובטנטון כמה שיותר מהר. 3. מה מחיר כל טיפול של TRT? בהדסה עין כרם מציעים טיפול של שנה ב2400 ש"ח, האם גם אצלכם באופקים המחיר זהה?

05/02/2011 | 22:54 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. לא זו הדרך, אתה כנראה לא מבין, ואתה יכול לקרוא באתר הרשום אחרי השם שלי. 2. הטיפול בויטמינים אינו מקובל בספרות המקצועית. 3. משלמים על כל פגישה לחוד ולא "עיסקת חבילה" כך שיכול לצאת הרבה פחות. כמו כן יש אפשרות להחזר של ביטוחים פרטיים משום שמדובר ביעוץ רופא מומחה (אין החזר של ביטוחים פרטיים עבור יעוץ מומחים לא אצל ד"ר שמש ולא בטיפול אצל קלינאית תקשורת). המחיר כמובן לא כולל מחוללי קול (לא בירושלים ולא במכון אופקים). בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס