טיניטוס והיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

29/01/2011 | 16:09 | מאת: זיו

שלום, שירתתי כשנתיים בעבודה עם גנרטורים בצבא, קצת לפני שעזבתי התחילה אצלי רגישות לרעש(היפראקוזיס) וטיניטוס, שאת הטיניטוס אני שומע לרוב רק בסביבה שקטה, למשל לפני השינה, קראתי שהצליחו לפתח תרופה לשחזור השמיעה,בקישורים הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Pregnenolone http://www.raysahelian.com/hearing.html האם לפי דעתכם בעזרת התרופה הזאת שמשחזרת תאי עצב יהיה ניתן לרפא נזקים עצביים כמו טיניטוס והיפראקוזיס? ומה אתם חושבים על רפואה הומהופתית, שמעתי שגם רפואה הומאופתית יכולה לסייעה בבעיות אלה?

31/01/2011 | 20:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב החומר הוא תרופה הורמונלית שניתנת לצורך "בניית שרירים". נטילה של חומרים שכאלה שלא לצורך יכולה לסכן את גופך. אין מחקרים רפואיים הקושרים הורמונים אלה לשמיעה, והחומר שאתה מקשר אליו הוא חומר פרסומי גרידה. תופעות הלוואי האפשריות הן עצבנות, הפרעות שינה, מתח עד להתפרצויות, הפרעות קצב לב והתקרחות. אז אם מתחשק לך = בתיאבון. אני לא הייתי נוגעת בחומרים אלה עם מקל מרחוק. הומיאופתיה הוכרזה כבר רשמית על ידי ה FDA כפלצבו אפקט שאין בו דבר רפואי. אני כרופאה לא עוסקת בשמועות ובאמונות תפלות ואין אלטרנטיבה לרפואה אמיתית וחוקרת. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס