טיניטוס- צרה צרורה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

23/11/2010 | 14:01 | מאת: קתו הזקן

אני בן 73, סובל שנים רבות מטיניטוס שלא מרפה לרגע בשתי האוזניים. ניסיתי מכשיר שמיעה דיגיטלי ששולח מיסוך, החזרתי אותו. יש לי ירידה גדולה בשמיעה בשתי האוזניים בתחום של 4000. רעשים סביבתיים, או MP3 מכסים לפעמים. ישן רק באמצעות כדור שינה. - יש תקווה? או שאני צריך למות עם זה?

26/11/2010 | 00:27 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מאוד נהניתי מהניסוח הפסימיסטי והמדכא שלך... עם גישה כזו כנראה תצטרך למות עם זה ולא תהיה שום תקווה :) אם אתה בכל זאת רוצה לשנות כיוון ולהתחיל לחשוב קצת יותר ריאלי והרבה יותר חיובי, כדאי שתתחיל טיפול TRT. בברכה וברוב אופטימיות (עם סיבות טובות כמובן), ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

15/12/2010 | 07:56 | מאת: חנה כץ

קראתי את הפנייה הנואשת שלך, ואני רוצה לספר לך על היחס שלי לטיניטס.כאשר גיליתי אותו לפני שנים,קראתי על התופעה והבנתי שאין מה לעשות.החלטתי שאני "מצפצפת עליו" ולא הוא עלי..... אני שפוט אתעלם ממנו.למדתי לחיות עם זה וכמעט שוכחת שהוא קיים.נכון שרק כשיש שקט הוא משמיע את צלצוליו, וכמובן בלילה.אני ישנה עם רדיו פתוח סמוך לאוזן (קול המוסיקה)וישנה טוב. אני מקווה שתמצא דרך להתגבר שלום מחני

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס