תוצאת בדיקת CT

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/06/2010 | 21:07 | מאת: ציפי המשך

שלום לך דר מרק עשיתי CT מוח עם יוד והכל תקין יש לי טינטון פועם וגם רעש באוזן ימין בדיקות שמיעה ברה תקינות מה המלצתך להמשך בירור לסיבת הטינטון?

29/06/2010 | 22:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי ציפי במקרים רבים לא מוצאים את הסיבה הנקודתית של טיניטוס פועם כמו זה שאת מרגישה. לכן הברור כולל כמה מרכיבים חשובים ואם הם נעשו והכל תקין - מפסיקים לבצע בדיקות סתם. אם עשית דופלר קרוטיד בנוסף, ובדיקות הדם תקינות כולל 12B - אין במקרה כזה צורך בבדיקות נוספות. אם לא השלימי ברור. בברכה ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

30/06/2010 | 09:33 | מאת: ציפי

תודהעל תשובתך הנוירולוגית רוצה לשלוח אותי לENG ועוד בדיקות האם הן נחוצות? יש לי בעיה בצוואר של ישור לורדזיס פיזיולוגי ועם חוליה שנוטה לצד ימין לכיוון האוזן המטנטנת האם זו יכולה להיות הסיבה?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס