טראומה אקוסטית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/01/2010 | 23:23 | מאת: רועי

שלום רב אבקש את עזרתך ביום שבת האחרון נחשפתי לרעש חד פעמי וחזק של כריזה מניידת צמוד לאוזן שמאל מאותו רגע אני מרגיש תחושת אטימות באוזן השמאלית הפגועה ואליה מתווספת תחושת לחץ בבדיקות שמיעה שעשיתי אצל רופאת אאג היא אמרה לי שאין נזק לעור התוף תעלות שמע תקינות כמו כן הsrt יצא 10 דו צדדי הdisc יצא 100 אחוז דו צדדי וישנה ירידת שמיעה קלה דווקא בימין של 35 דציבל בתדר 3000 עד 4000 הרץ אודה לך אם תחווי דעתך על תוצאות הבדיקה והאם לדעתך מדובר בנזק תמידי ובלתי הפיך או שיש מקום לאופטימיות לציין שיש לי רגישות גבוהה באוזן מאז וחלף כבר שבוע ושום דבר לא נעלם תודה רועי

09/01/2010 | 19:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

בכל מקרה בסיפור כמו שאתה מתאר הסיכוי לנזק תמידי אפסי !!

09/01/2010 | 22:46 | מאת: רועי

תודה טלי בהמשך לתשובתך רציתי לדעת כמה זמן מצב זה יכול להימשך בכל זאת עבר שבוע ושום דבר לא השתנה אותו לחץ באוזן ואותה תחושת אטימות ורגישות

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס