_טיניטוס_

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/01/2010 | 17:46 | מאת: גלית

ד"ר שלוןם! אני חיילת בצבא שסובלת מרעשים באזניים חודשיים בערך..הייתי אצל מומחה א א ג והוא נתן לי להשתמש בתרופה הנקראת סטונרון -2 כדורים ביום למשך 20 יום. בנוסף שלח אותי לבדיקת ברה שיצאה תקינה. שאלתי היא האם התרופה הזו עוזרת?והאם כדאי להשתמש בה? דבר נוסף, ממה הרעש נובע? בתקופת הצבא אני מצוננת המון..אין יום שאני לא מקנחת את האף..יכול להיות שזה נובע מהבעיה הזו? והאם מותר לי לצאת לבלות במסיבות? תודה. גלית

06/01/2010 | 14:00 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בדרך כלל הטיניטוס הוא תגובה מוחית לסטרס + הפרעה כלשהי (אפילו זמנית) לשמיעה. התרופה מיועדת לטיפול בסחרחורות ולא מועילה לטיניטוס. יכול להיות שיש לך אטימות באוזניים וליקוי שמיעה הולכתי קל על רקע אלרגיה - יכול להשפיע ולגרום לטיניטוס. כדאי לבצע ברור אלרגי. ואת יכולה לבלות במסיבות אבל כשהרעש ירקיע שחקים כדאי אטמי אוזניים - או החלשת המוזיקה :) וזה נכון לגבי חברייך גם. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

13/01/2010 | 17:43 | מאת: גלית

לפי מה שידוע לי אני לא מרגישה שיש לי אטימות באזניים או ליקוי שמיעה, בנוסף לכך עשיתי בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה... יכול להיות שיש לי אלרגיה והרופא לא שם לב לכך ? אילו כדורים אני יכולה לקחת כדי שיפסקו הצפצופים ? זה ממש מקשה עלי לעבור את היום יום במיוחד בתפקיד הצבאי שלי..הרופאים והמפקדים לא כלכך מבינים מה הבעיה שלי ולא מבינים כמה קשה לי אני כבר לא יודעת מה לעשות.... בתודה. גלית

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס