נזקי רעש לילדים - שאלה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/11/2009 | 21:52 | מאת: גיא

האם חשיפה של ילד בגיל 5 למוזיקה רועשת בחתונה (באופן חד פעמי) עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך גם אם הוא הנזק הזעיר ביותר? תודה

01/12/2009 | 20:44 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי גיא, זה באמת לא סביר כי צריך חבלות אקוסטיות חוזרות ונשנות לאורך זמן רב כדי ליצור נזק קבוע. אבל כמובן כשיש רעש חזק מידי בחתונות טוב שיהיו אטמי אוזניים בהישג יד ! ולהעיר בלי בושה לדי.ג'יי - שינמיכו את המוזיקה הרעשנית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס