השפעת תרופות על השמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/08/2009 | 20:17 | מאת: גילה

לד"ר טלי שלום רציתי לדעת האם אנשים שעברו אירועי לב ומטופלים בתרופות כמו מיקרופירין, נורמנול, ליפיטור איזוטרול ועוד כל מיני שמות מוזרים - מידי יום ביומו יכולים להפגע בשמיעה? אשמח לקבל תשובתך

01/09/2009 | 14:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא, אבל יש קשר בין אירועי לב ובעיקר ניתוחי לב לבין ירידת שמיעה (כנראה קשור לעצם הניתוח הארוך, מכונת לב ריאה וכו') בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס