Acustic Nauroma

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/08/2009 | 13:07 | מאת: SHARON

דר שלום רב לפני כ-8 שנים עברתי ניתוח להסרת גידול שפיר,כיום בגיל 46 יש באוזן שמאל שלי רק שרידי שמיעה ובאוזן ימין 20% ירידה בשמיעה. האם תוכלי להמליץ לי מכשיר כולשהוא בתאימות גבוהה ? בברכה שרון

21/08/2009 | 19:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני לא יכולה בלי לראות את עקומת השמיעה ואת לא יכולה להחליט בלי לנסות מכשירי שמיעה במו אוזנך השומעת ... וגם תלוי מה זה שרידי השמיעה. אשמח לראות בדיקת שמיעה שלך - את יכולה לפקסס אלי, 03-5272491, ביום ראשון אני אמורה להיות שם, רק תצרפי פתק עם השאלה הקונקרטית וטלפון להתקשרות.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס