טינטון שנעלם

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/03/2009 | 09:03 | מאת: ריטה

שלום שמי ריטה, אני בת 45, עובדת בהייטק בפיתוח תוכנה בסביבה שקטה מאד. סבלתי מטינטון קבוע באוזן שמאל במשך 11 שנים מדצמבר 1998 אחרי שקיבלתי עירוי אנטיביוטיקה לווריד בגלל דלקת ריאות קשה מאד שכמעט עלתה לי בחיים. לפני כן לא היו לי בעיות אוזניים וגם לא דלקות. עברתי סדרות של בדיקות וקיבלתי תרופות שונות שלא עזרו. עברתי שטיפת אוזניים שרק החמירה את הטינטון והוסיפה ציפצוף בטון גבוה שלא היה לפני כן. החיים שלי הפכו לסיוט קבוע שחייב אותי לקחת כדורי שינה חזקים כי אחרת לא יכולתי לישון. ניסיתי גם דיקור במשך חצי שנה וזה לא עזר בכלל. לפני כחודש קראתי בפורום אחר על מישהי שניסתה בהצלחה תדרי קול לטינטון שמייצרת חברה אמריקאית בשם Healtone. זה מבוסס על שידור תדרים ויש לזה סוג של תיאוריה מדעית. החלטתי לנסות והורדתי את התדר אם כי לא עם הרבה אמון. אחרי הקשבה של כשלושה שבועות במשך חמש דקות פעמיים ביום נעלם לי הטינטון לגמרי! זה קרה בבת אחת בשבת לפני שבוע. קמתי בבוקר והרגשתי משהו מוזר, הלכתי להכין קפה ופתאום קלטתי שאין לי שום ציפצוף באוזן. ישבתי רגע בשקט ולא היה שום ציפצוף ושום רעש. מאז ועד לרגע זה הטינטון נעלם כלא היה. קיבלתי חיים נורמאליים במתנה. עכשיו אני מנסה להגמל מכדורי השינה. אני מצרפת קישור לתדר לטינטון בו השתמשתי וכן קישור לאתר. http://www.healtone.com/english/Product.aspx?Product=1055&Category=34 http://www.healtone.com כתבתי את ההודעה הזאת גם פורום אחד כי אולי זה יכול לעזור לאנשים נוספים שסובלים מהסיוט הזה. אתר תדרים

21/03/2009 | 21:16 | מאת: ד"ר טליה מרק

24/03/2009 | 22:38 | מאת: שאולי

יש לי כמה שאלות לגבי התדר: האם הטינטון נחלש במהלך שלושת השבועות ואז נעלם או שנשאר באותה עוצמה ולפתע נעלם? האם התוצאות החיוביות נשארו לאורך זמן או במילים אחרות: כמה זמן אין לך טיניטוס? כמה עולה להוריד את התדר? תודה, שאולי

24/03/2009 | 22:51 | מאת: שאול

לד"ר מרק, לא הבנתי את תגובתך לדברים שהובאו כאן. מקריאה בפורום אני יודע שאת מטפלת בחולי טינטון באמצעות TRT ופוסלת דרכי טיפול אחרות. אולם לא מצאתי התייחסות שלך לגבי נושא התדר. האם את מכירה את הנושא? האם יש הגיון רפואי בטיפול? תודה מראש על התייחסות, שאולי

20/04/2009 | 12:36 | מאת: קובי

לריטה שלום, מי שאין לא את זה - פשוט לא יכול להבין. אבל אנחנו חייבים לשמור אמונים זה לזה, אחרת מי ישמור עלינו? התגובה שלך מעודדת מאד, וגם קראתי על תגובות חיוביות לזה במקומות נוספים. כמ שאלות: - כיצד עושים זאת טכנית? לא רק כיצד מתקשרים לתוכנה (את זה אני מאמין שאעשה בקלות), אלא כיצד יודעים איזו תדירות לבחור? מדוע דווקא זאת ולא אחרת? - ואם תדירות אחת לא יעילה, האם את מחליפה? כיצד את יודעת לאיזו תדירות להחליף? אשמח אם תוכלי לכתוב לי את מס' הטלפון שלך כדי שאוכל לדבר בע"פ. מבטיח להיות ענייני ולא נודניק, כי אני חייב עידוד מאנשים שעברו שינוי חיובי. בתודה מראש, קובי 050-9006167 (אם יבוא לך להקשר ישירות)

16/11/2021 | 19:35 | מאת: לי דוד

ריטה שלום האם הצליח עד היום? אשמח לעזרה בעניין

15/07/2022 | 06:07 | מאת: יעקוב

טינטון יכול להגרם כתוצאה מטיפות אוזניים Ciprofloxacin-נפלוקסין הנה לינק להווארד מדיקל סקול https://www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/tinnitus-ringing-in-the-ears-and-what-to-do-about-it

19/07/2023 | 01:27 | מאת: מיטל

אני אשמח לדעת אם צריך לשים את התדרים רק באוזן אחת זאת שיש לה טינטון? והאם צריך לשמוע באוזניות או לא חובה? תודה רבה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס