אגיסרק

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/01/2009 | 10:02 | מאת: נילי

רציתי לדעת איך עוזר על איזה מנגנון עובד,האם מזיק לטווח ארוך.נוטלת כבר כמה חודשים 3 פעמים ביום. צפצופים באזניים וסחרחורות

03/02/2009 | 17:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב נחשב אולי בתור מגביר של זרימת דם לאוזן פנימית, ולא מוכח כיעיל בטיפול לטנטון אלא יכול אולי להפחית סחרחורות חוזרות בעיקר של מחלת מנייר. לא מזיק לטווח ארוך אלא לכיס. השאלה עם עוזר גם חשובה כי לא תמיד עוזר - ורק את יכולה לדעת איך את מרגישה איתו ועם מקל עלייך. בברכה, ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס