באיזה מקרים ניתן לבצע שיקום שמיעה?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/08/2007 | 20:00 | מאת: ליהי

ד"ר מרק שלום.. אני בת 22 סובלת מירידה בשמיעה כתוצאה מחשיפה לרעשה (פגיעה עצבית) מזה 6 שנים. רק לאחרונה הוצג בפניי כי כנראה הירידה תורשתית ולא בהכרח תלויה ברעש. בנוסף אני סובלת מטינטוס כרוני ( לדעתי- הוא פשוט תמיד שם) שמופיע בעיקר בלחץ או לפני השינה, אך עם זאת לא חשתי שהטיניטוס מעיר אותי בלילה, אך שמתי לב כי הוא מפריע לי לסנכרן רעשים שונים- להבין דיבור, להבין מהיכן מגיע מקור הרעש וכו' רציתי לדעת האם במקרה שלי ניתן לבצע שיקום שמיעה? אשמח לדעת מהו טיפול זה והיכן ניתן לבצעו? כמו כן אני מעוניינת במידע על הטיפול שאת ממליצה TRT... הרבה תודה :)

28/08/2007 | 21:56 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי ליהי שלחי לי בפקס את בדיקת השמיעה האחרונה שלך ואוכל לחשוב איתך ביחד איזה סוג של שיקום שמיעה רצוי. מאחר והטיניטוס לא בדיוק מטריד אותך אני לא חושבת שאת צריכה טיפול TRT אלא אולי פגישת יעוץ אחת או שתיים כדי לעזור לך להמשיך ולהנות מהחיים :) הפקס שלי - מחר, 04-6225221, ובעצם תמיד אפשר לשלוח לשם ולאו דווקא מחר, ואם אני במרפאה בתל אביב הם ישלחו לי כבר :) המשך שבוע נעים ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס