טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/08/2007 | 11:49 | מאת: עמיחי

שלום לכולם אני סובל מטינטון הרבה שנים וקשה לי להרדם בלילה ומשתמש בקלונקס הטינטון רק הולם ומתגבר למרות שאני מתרחק ממקומות רועשים אבל זה לא עוזר בכלל אני מרגיש תקוע בתוך מעגל קסמים של לחץ וחרדה שמגבירים את הטינטון מה עושים כי נמאס לי כבר

16/08/2007 | 17:14 | מאת: אורן

שלום עמיחי גם אני נימצא בותו מצב כבר שנתיים והטינטון רק מתגבר למרות שאני מנסה לא להתיחס אליו במובן השלילי אלא שהוא חלק ממני אני ישן עם קלונקס 0.5 למרות שניסיתי להפסיק את הכדור לאחר שנה חזרתי אליו כי פשוט בילתי אפשרי לישון עם הרעש הזה ניסתי מדיטציה לפני השינה וכל מיני שיטות של הרפיה לא עוזר ,הזמן בשעון עובר 12 1 2 בלילה ואני עדיין ער חזרתי לקלונקס למרות שהוא לא בריא וממכר אבל כנראה שטינטון וקלונקס הולכים ביחד והנחמה שיש דברים יותר גרועים מזה אני יודע שזה לא מנחם וההית משלם את כל ההון שבעולם כדי להפתר מזה תשתדל לא להכנס ללחץ חרדות ודיכאון כי זה מייד משפיע ותתקשר לד"ר טלי מרק תקבע פגישה ותראה שחלק גדול מהלחץ והחרדה ירדו לאחר שמבינים את המנגנון של הטינטון כתוב לי למייל שלי יום שקט וגם לילה אורן

18/08/2007 | 13:24 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי עמיחי אורן בעצם כתב לך כמה דברים נכונים... ומה שיש לי להוסיף באופן ישיר הוא שאחת הרעות החולות הממשיות של הטיניטוס הוא תחושת היאוש שאין מה לעשות. וזה לא נכון כי יש בהחלט מה לעשות והרבה, והמוח יכול לנטרל את הטיניטוס.... המנעות מפעילות תקינה אינה מוסיפה לך שלוות נפש או בריאות, אלא רק מחמירה את הסטרס ! אם אתה במקום שהוא מסוכן לשמיעה כמו מפעל עתיר רעש עליך להעזר באטמי אוזניים, אבל לא להיות בחוץ, ברחוב בקניון... זה רק מתח מיותר והמנעות שמחמירה את המצב. בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס