טיניטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/03/2008 | 16:57 | מאת: ריקרדו

לפני כשלושה שבועות התחילו הצפצופים באוזניים וזה לא עוזב אותי. בדיקות שמיעה וברה יצאו תקינות. קיבלתי כדורי אגיסרק אבל זה לא עוזר, המליצו לי על Tinnitus Releif Formula. האם זה עוזר? איפה משיגים? האם יש משהו אחר שיכול לעזור לצמצם את עצמת הצפצופים? תודה מראש ריקרדו

28/03/2008 | 22:04 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום ריקרדו צר לי אבל אני צריכה לאכזב אותך. טיניטוס אינו חולף מלקיחת כדורים כאלה או אחרים, האגיסרק אינו קשור בכלל לטיניטוס ואין טעם בלקיחתו, וכך גם ויטמינים ותוספי מזון. בכל מקרה את הפורמולה אפשר להשיג דרך מדנט באר שבע. מבחינת טיפול אני מאמינה וגם מטפלת בשיטה הנקראת TRT, אתה יכול לקרוא על הנושא באתר www.tinnitus.co.il בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס