טינטון וירידה בשמיעה באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

23/09/2020 | 20:30 | מאת: שי

שלום, בן 36 בריא לפני כ3 חודשים אימי נפטרה , הופיע לי טינטון חזק באוזן שמאל שנמשך כבר חודשיים ,מבדיקת שמיעה ששלח אותי רופא אף אוזן גרון ישנה ירידה בשמיעה בנוסף לטינטון , נתן לי פרדינזון שהחזיר לי את השמיעה במקצת , אציין שעדיין יש טינטון שבא והולך ובנוסף לא שומע טוב באוזן שמאל , mri מוח אוזניים תקין , בדיקת ברה תקינה בדיקות דם תקינות ,הרופא טוען שאין מה לעשות מעבר ואין בדיקות נוספות שצריך לעשות, האם יש מה לעשות ? והאם זה יעבור מעצמו והאם זה עלול להיות גרוע יותר ?

היי. לליקוי השמיעה כדאי מכשיר. זה יקל גם על הטנטון שעדיין בא והולך. ואםשר להוסיף TRT טיפול קוגניטיבי. www.tinnitus.co.il גמר חתימה טובה ד"ר מרק.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס