רגישות יתר לרעשים מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/06/2020 | 02:23 | מאת: שוקי

שלום רב, לפני כחודשיים חויתי סחרחורת ולאחריה טנטון באוזן בצורה פתאומית ובאותו רגע הגעתי לרופא אא"ג ולאחר בדיקה, ניקוי ובדיקת שמיעה נאמר לי שהכל תקין...אוזן שמאל 100% וימין 96% והרופא אמר לי ש96 זה מצויין ואין משמעות להבדל ולא רואה משהו נוסף באוזניים. העניין הוא שהטנטון לפעמים חוזר ומאז פיתחתי רגישות לרעשים....לא יכולה לשמוע שום דבר חזק כמו מוזיקה או קולות חזקים ממש ברמה שחייבת לשמוע מוזיקה באוזניות ממש על נמוך אחרת זה מטריף אותי ומכאיב לי ולהיות בסביבה שקטה...אני מאוד מודאגת מה ניתן לעשות? האם יש לשקול צילום ראש? אולי זה יכול להיות גידול? אשמח לתשובה תודה!

שלום רב. כדי להגיע לאיבחון וטיפול ברגישות לרעש - תצטרך לבוא.... זה לא לאינטרנט. טיפול TRT נעשה באופן פרטי ולא בסל. www.tinnitus.co.il תקרא ותיצור קשר לפי הצורך.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס