טנטון באוזן ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/04/2020 | 12:42 | מאת: חנה

שלום, קיבלתי טיפול באזניל ( זטו) לאחר שיעול ממושך וליחה ( ללא שבוצע צילום לאבחנה), במינון של 2 כדורים יחד פעם ביום במשך 3 ימים. זמן קצר לאחר נטילת המנה הראשונה התחיל לי טנטון חזק באוזן. אציין שברקע יש לי טנטון קורם שהתרחש בעבר מגורם לא ידוע ועם ירידה קלה בשמיעה באוזן שמאל. טופל בסטירואידים אך לא עזר. מאז הטנטון הולך ובא בסיטואציות שונות כמו שעווה באוזניים, או מקרי לחץ ממשיים. הטנטון לא קבוע אצלי. לאור האמור האם עליי להמשיך לקחת אצ האנטיביוטיקה למרות הופעת הטנטון? אבהיר שמדובר הפעם הטנטון מאוד חזק, ושחלפו 24 שעות מאז המנה הקודמת והטנטון לא חלף ( לציין שבתופעות הלוואי של הכדור מופיע טנטון) . אשמח בבקשה לתשובה במהירות על מנת שלא אפספס מנה לחינם ( עלי לקחת בשעה הקרובה) . תודה רבה

תמשיכי את הטיפול האנטיביוטי. על כל כדור כמעט רשום שיכול לעורר טנטון... ואם יש אחרי 24 שעות נשמע שלא קשור.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס