החמרה של טנטונים וותיקים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/02/2020 | 22:18 | מאת: אביתר

שלום אני בן 50. ידוע על קרוהן. התזונה שלי לא כל כך טובה כמעט בלי פירות וירקות ולכן מעט נוגדי חמצון. לפני 10 שנים היה BPPV מאז סובל מצפצוף חד בשתי האזניים יותר מימין. מסתדר עם זה. תדר גבוה כמו צפצוף של מכשיר חשמלי. לאורך היום כמעט ולא שומע את זה רק ששוכב במיטה בשקט זה מפריע ואז או שמצליח להתעלם מזה או ששם קצת רדיו וזה עוזר. קניתי לפני חודש אזניות אלחוטיות איכותיות. קיימתי איתן כמה שיחות טלפון והרגשתי שמשהו לא נוח לי באוזן בשמיעה איתם. הפסקתי. ניסיתי היום שוב שוחחתי רבע שעה ומאז נהיו לי צפצופים הרבה יותר חזקים. שומע גם בחדר עם רעש נורמלי. שכבתי במיטה וממש הפריע לי. לא אשתמש בהן יותר אחזור לאזניות עם חוט שלא מפריעות לי. אשמח על עזרתך איך יכול להיות שאזניות אלחוטיות גרמו להחמרת צפצוף טנטון? והאם יש לי מה לעשות כדי שזה יעבור ויירגע די מהר? או שזה אבוד ועלה מדרגה מעכשיו ? תודה רבה

לא אמורה להיות החמרה ויתרו שיש בעיה אחרת - למשל סטרסכדי לדעת יותר צריכה לבדוק. www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס