מכשיר לאיוורור נוזל באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

25/09/2019 | 20:26 | מאת: דפנה

דר' שלום, במשך יותר משלושה חודשים סבלתי מכאבים איומים יום ולילה מנוזל באוזן שהיתה גם סתומה לגמרי, חוסר איזון, חוסר תפקוד טוטאלי. לפני 3 שבועות התחלתי להשתמש באיירפופר השינוי אדיר לא יאומן, אני משתמשת במכשיר פעמיים ביום, כל פעם אחרי השימוש שומעת שוב קליק קטן שבולעת את הרוק שבד"כ נעלם רק אחרי כמה שעות וכאבים מאד המומים באוזניים, גם באוזן הבריאה. המום גם באוזן הבריאה. האוזן לא סתומה בכלל... מבקשת לדעת העם זה זמני חלילה או קבוע ?האם אחרי חודש וחצי כפי שנאמר לי זה ייעלם לגמרי? ועוד שאלה חשובה מאד, האם חלילה המכשיר יכול לעשות חור בעור התוף שזה מפחיד אותי שלא יקרה לי משהו באוזן הבריאה. תודה רבה לך מראש ושנה טובה.

לרוב לא מזיק, ואוזן מאווררת אחרי כמה שבועות מהצטננות, כך שהמכשיר לא משמעותי. מספיק לקנח..... וסבלנות.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס