שאלה חשובה דוקטור (לגבי טיניטוס והיפראקוזיס)

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/09/2019 | 23:49 | מאת: שניר לוי

היי דוקטור, הייתי אצל ד"ר פרטי אא"ג והוא בגלל טיניטוס (שיש לי כבר 3 שנים) ולאחרונה גם נהיה לי צורם באוזן (היפראקוזיס) הוא ראה בדיקות שמיעה תקינות שיצאו לפני 3 שנים בדק לי את האוזניים ואמר לי שזה לא מסוכן מה שיש לי ואינני צריך טיפול TRT ושאני פשוט מאוד מרוכז בעצמי, השאלה שלי האם זה הגיוני שאני לא צריך טיפול TRT למרות שקראתי שזה הפיתרון היעיל ביותר למי שיש טיניטוס והיפראקוזיס? תודה מראש.

היי. אם לא מטריד אותך ואין הפרעה באיכות החיים לא צריך לטפל. מטפלים כזה מציק. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

18/09/2019 | 00:00 | מאת: שניר לוי

זה אכן מטריד ומפריע לי לאיכות החיים, הצורם באוזן מאוד מפריע לי ברעשים גבוהים וגם הצפצופים מאוד מטרידים באזור שקט/סגור וזה גורם לי לשקוע בדכאון וחרדות, הוא בכל זאת אמר שTRT לא מתאים לי והוא במקום זה נתן לי להיפגש עם עובדת סוציאלית(שאני לא שולל את זה לעשות טיפול על הנפש, אבל מה לגבי טיפול הפיזי?)

ממש מתאים לטיפול TRT לגבי מכשירים או לא את זה אני מחליטה בפגישה הראשונה. תקרא. www.tinnitus.co.il ד"ר טליה מרק

18/09/2019 | 12:46 | מאת: שניר לוי

אשמח לקבל כתובת, לא מצאתי באתר.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס