טנטון באוזניים עקב מחלה וניתוחים ובעיה במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/08/2019 | 11:48 | מאת: הלא

הי עברתי שלושה ניתוחים באוזן עקב מחלה כולסטאטומה דו צדדית ,אוזן שמאל סגורה לגמרי ולא שומעת בה,הרופא המליץ על מכשיר שמיעה ומצד שני, יש לי כאבים במפרק הלסת עקב שחיקה בשיניים, בתקופה האחרונה אני מרגישה טנטון חריף שעד כדי כך שמפריע לי בשגרת החיים ובתפקוד היום יומי,זה גורם לי להרגיש מיואשת ושאני חייבת להיות רק בסביבה רועשת הרופא שלי אומר שאין פתרון לטנטון ושאני צריכה להסתגל אליו השאלה היא,האם הטנטון נהיה חריף עקב בעיה מפרק הלסת ? אני צריכה את עזרתך,אני פשוט איבדתי תקווה

שלום רב בלי לבדוק ולראות איני יכולה לעזור ולכוון אותך להתאמת מכשירי שמיעה וליעוץ בנושא הטנטוןע פרק הלסת ובכלל. צר לי על שקיבלת תשובות מדכאות אבל לי יש תשובות אחרות לגמרי ויש מה לעשות. תקראי עוד באתר שלי. אשמח לעזור פנים אל פנים. ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס