כאב באוזן שמאל וקליקים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/06/2019 | 02:01 | מאת: ליאן

דר יקרה תודה מראש, שואלת שוב מרוב יאוש אולי תעזרי לי. לפני חודש וחצי כאב גרון נבדקתי ע"י א.א.ג עם אוטוסקופ לשניה (לא ראיתי שהחליף קונוס) אולי החדיר בזווית לא נכונה או עמוק מדי, לפני שבוע שוב אצל א.א.ג אחר עם ספקולום אוזן כמו משפך קטן, שכבתי על הצד וככה אמר שהסתכל עם מיקרוסקופ (לא יודעת ולא ראיתי עם היה ניפוח או לו אין לי מושג) שאלתי אמר שלא. טען שהאוזן נקיה. אני כל הזמן שומעת קליקים מהאוזן גם בישיבה כאילו נפתח משהו מ ן רעשים, גם שאני מפהקת, או בולעת רוק לעיתים,במיוחד זה גובר שאני ישנה על אוזן ימין ומתעוררת. מרגישה אוזן סתומה לגמרי כל הזמן. מה עושים? אין כבר למה ללכת לבדיקה. יעבור מתי שהוא, נראה שרק מחמיר. הכאב בא והולך וזה נורא ואיום. מה את מציעה לי לעשות? לחיות ככה כל החיים זה סיוט ומכניס לדיכאון עמוק. תודה מראש על תשובתך אם תעזרי לי.

יתכן בעיה של פרק לסת. גדי לרופא פה ולסת. אין משמעות לטכניקת הבדיקה. בהצלחה בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס