טנטון לאחר נטילת דקסמול אנא סיועך

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/10/2016 | 15:43 | מאת: רעות

דר יקרה אני לקראת טיסה לחול וביצעתי חיסון צהבת a לפני 3 ימים שלשום בלילה לא הרגשתי טוב ונטלתי 2 כדורי דקסמול טיפול בלילה סהכ 1000 מג. נרדמתי וכשפתחתי את העיניים הרגשתי תחנת שידור בתוך הראש. צרצורים. בעלון של הדקסמול כתוב שזו תופעת לוואי. יש לי גם תחושה של לחץ באזניים. אודה לתשובתך מה עושים כעת שאני כמה ימים לפני טיסה אני בלחץ תודה רבה רעות

01/11/2016 | 18:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי רעות תופעות לוואי לרוב חולפות מהר עם פינוי התרופה מהדם כך שיש סיכוי טוב שיעבור. מעבר לכך אוכל לענות לך רק פנים אל פנים אחרי שאבדוק אותך. בברכה, ד"ר טליה מרק

25/10/2018 | 14:41 | מאת: אתי

יש מצב שהטינטון יופיע אירי חיסון צהבת?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס