טינטון והיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/10/2016 | 02:03 | מאת: עמית

שלום רבה, אני בת 25 וסובלת מטינטון והיפראקוזיס שנגרם מחשיפה לרעשים חזקים. עם הטינטון למדתי לחיות הוא לא חזק מדי, אך ההיפראקוזיס מתבטא בכאבי אוזניים יום יומיים לא חזקים אך מציקים. השאלה שלי האם היפראקוזיס יכול להשתפר או אפילו להיעלם עם הזמן? או להחמיר? יש לי פחד שאהיה מבוגרת והכאבי אוזניים יחמירו עוד יותר.. האם שיטת TRT עוזרת גם לכאבי האוזניים? יש לי אי סבילות לרעשים כלליים כמו מוסיקה טיפונת גבוהה או דיבור בפלאפון אפילו על רמקול לא חזק או רעש של תחבורה בכבישים לעיתים למשל גורם לי לאי נוחות באוזניים. האם TRT יכול לסייע גם לסבילות דציבלים טיפה גבוהים? תודה רבה.

31/10/2016 | 02:13 | מאת: עמית

אני סובלת מכאבי אוזניים גם כשאין רעש סביבתי חזק וגם כשיש שקט מוחלט אך פחות מחשיפה לרעשים. האם לדעתך זה גם נפשי? זה קורה לי גם כשאני רגועה לגמרי...ועוד שאלה את מקבלת באזור המרכז? תודה.

31/10/2016 | 02:28 | מאת: עמית

רציתי לציין גם כשאני נוגעת באוזניים שלי הן גם כואבות כמעט כל הזמן... והאם זה בסדר לשמוע מוסיקה על חלש באוזניות גם אם יש כאבים מזה או שעדיף להימנע?

01/11/2016 | 18:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

כמובן כמו בכל תופעה יתכן קשר למתח. ואני לא מקבלת במרכז ... אבל אנחנו חיים במדינה קטנה. בברכה, ד"ר טליה מרק

01/11/2016 | 18:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום עמית. TRT הוא הטיפול המתאים לרגישות לרעש לכל סוגיה. בין אם לרעש חזק ובין אם לקולות חלשים יחסית. בברכה, ד"ר טליה מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס