החשפות לרעש במשך מספר ימים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/05/2018 | 22:21 | מאת: ערן

אני נחשפתי באופן לא מתוכנן לרעש של אדעקת מכונית צווחנית במרחק של חצי מטר במשך 3 ימים קרוב למאה פעם 30שניות כל פעם. הופיע לי זמזום צרצרים חלש באוזנים קבוע ולחץ באוזנים דומה למעבר גובה מהר למישור. כאילו האוזנים עם נוזל .וקצת כאב המום. האם יש קשר בין הדבר ותוך כמה זמן דבר כזה עובר או שזה נזק חמור? מה ניתן לקחת כדי להרגיע את זה? האם צריך ללכת לטיפול דחוף?

שלום ותודה על השאלה. עברת מה שנקרא חבלה אקוסטית - לרוב התופעות נרגעות והסימנים לחבלה חולפים. כדאי בדיקת שמיעה ליתר ביטחון. שבת שלום.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס