יש פה מישהו שהטיפול עזר לו?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/03/2012 | 07:55 | מאת: תומר

רציתי לשאול, מעניין אותי לדעת, איך זה שאין פה בכל הפורום הזה אף אחד שהטיפול עזר לו, ולעומת זאת באתר הזה:http://www.tinnitus-vertigo-clinic.com/html/patients.html יש מלא סרטונים של אנשים שהטיפול של דוקטור שמש עזר להם? אולי הTRT בעצמו לא בהרבה יותר יעיל מפלציבו כי אחרת היו צריכים להיות בפורום הזה לפחות 10 מכתבי תודה.

27/03/2012 | 17:14 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום תומר אם אתה שוחר של סרטוני פרסומת, אתה בהחלט מוזמן ללכת לטיפול אצל מי שמפרסם אותם. שיטת TRT עמדה בניסויים מדעיים רפואיים נרחבים ואינה זקוקה לאנשים שיחשפו את עצמם בפני מציצנים כדי לספק כותרת. מחקרים מדעיים רפואיים נשענים על סטטיסטיקות של אלפי אנשים שעברו TRT עד כה, ולא על כמה סרטוני פרסומת. חג שמח ד"ר מרק

27/03/2012 | 17:36 | מאת: תומר

אם אלפי אנשים השתתפו במחקרים האלה אז למה בישראל לא שמעתי אפילו על בן אדם אחד שהטיפול הזה עזר לו? ורק שתדעי שהרבה פעמים את המחקרים האלה (בכל תחום) מממנים גופים שיש להם אינטרס, ולכן הייתי בונה יותר על תגובות של אנשים ופחות על מחקרים.

03/04/2012 | 21:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

29/07/2018 | 03:44 | מאת: חיים

שלום תומר,אשמח שתפנה לפלאפון 0509989985,תחילה לווצאפ אחרי שעה 11בבוקר לפחות,ונדון לגופו של עניין בטיפול לפציעה איומה מסוג זה.אשמח לעזור ולייעץ במה שאוכל,בימים אלו נפתחת עמותת היפראקוזיס לטיפול,אבחון ושיקום מפציעה זו,אודה לך אם תפנה,זקוקים לכל פצוע ופצועה כדי לפעול מול הגורמים השונים.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס