טניטון במשך חודשיים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/05/2011 | 17:37 | מאת: יעקב

אני מטופל כרגע בכדורי מירו 30 מ"ג וכן בכדורי VABEN. בדיקת ברה תקינה וכן בדיקת שמיעה בסדר.את הכדורים קבלתי מרופא המשפחה. שמעתי וקראתי שאת מומחית ומתמחה בטניטון ורצתי לקבל חוות דעת על איזה כדורים את ממליצה.(שמעתי ש-רמותיב 250 MG יעיל יותר).

25/05/2011 | 15:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. הטיפול בטיניטוס הוא לאו דווקא כדורים, או ליתר דיוק, הדרך בה אני מטפלת אינה מבוססת על תרופות הרגעה אלא על מפגשי ייעוץ והדרכה, וגירויים שונים למערכת השמיעה. אם יש סטרס חמור אני לעיתים ממליצה על הרגעה לפי המקרה, האדם, הרקע... 2. אי אפשר להחליט דרך האינטרנט גם אם אני גאון הדור. רפואה זה מקצוע של פנים אל פנים. 3. אסור להפסיק כדור עם השפעה מרכזית כמו מירו או וובן בלי יעוץ אצל רופא, ועדיף הפסיכיאטר שנתן לך אותם אם הוא זמין לך. 4. רמוטיב הוא כדור מאוד נחמד, נחשב די קליל ועם מעט תופעות לוואי, אבל כאמור אני לא אחליט עבורך דרך הרשת ... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס