רוצה לצאת מהקור לחמימות העוטפת והמרגיעה.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 18:06 | מאת: הלה

דוק, מה דעתך על טיפול באלקטרומגנט? אני רוצה כבר לצאת מעידן הקור, לצאת בחזרה אל החום. לצאת מהשיממון, לא לחוש בניכור, בחוסר אונים, בעצבות. מעולם לא הייתי כה הרבה זמן במצב עם רצף ארוך שכזה. האם זה מעיד על אפשרות לא לצאת מזה, על דכאון כרוני? אפילו דיסטמיה מסתיים מתישהו, לא? אגב, אחרי כמה זמן? אני גם פוחדת מזרמים 'חשמליים' שיש לי מדי פעם לפעם בראש, זה מבהיל ומעיד על המצב הנפשי הממושך. תחושה של ריקנות שאין לה קץ... לעיתים נבהלת שחזרתי להיות כמו ילדה קטנה ע"פ התחושות: חוסר אונים, בדידות, עצבות. האם כדאי לעשות מאמץ ולפנות לרואפים המטפלים במגנט? אולי כדאי לנסות טיפול תרופתי אחר (בסה"כ ניסיתי עד היום: סרוקסט, פריזמה, ציפרלקס וסימבלטה)? ושוב תודה כרמית

22/10/2007 | 21:29 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אין הוכחות ברורות לגבי יעילות הטיפול בגירוי מגנטי. לגבי טיפול אחר- כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל, אך כפי שציינתי אני בספק אם תרופות או כל טיפול ביולוגי אחר יתנו מענה הולם לבעייתך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה