רמוטיב 250

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/01/2010 | 08:47 | מאת: איש אחד

אבי בן 73 מרותק למיטה וסובל מבעיות שונות. בין יתר הבעיות גם דכאון מג'ורי. האם לנטילת רמוטיב ישנן תופעות לוואי או תגובות בין תרופתיות אפשריות? תודה.

18/01/2010 | 15:40 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), תופעות לוואי עיקריות של התרופה הן פריחה, כאבי בטן, כאב ראש, הזעה, חולשה, סחרחורת, יובש בפה. התרופה עלולה ליצור אינטרקציות עם תרופות רבות, כגון גלולות למניעת הריון, דיגוקסין, אומפרזול (לוסק), תרופות נגד סכרת, גינקו, חוסמי-בטא, חוסמי תעלות סידן. אסור ליטול רמוטיב יחד עם תרופות הבאות: תרופות נגד קרישת דם, תרופות נגד דיכאון (SSRI,TCA),תרופות לאיידס, תרופות כימותירפיות, טקרולימוס, סירולימוס, אירינוטקן, אימטיניב. בברכה, מוחמד אבו פול

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי