תיקון ב-LASIK לניתוח PRK שבוצע מזמן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/07/2020 | 21:38 | מאת: שואל

שלום ד"ר. אני בן 38 ולפני 15 שנה ביצעתי PRK ולאחר התייצבות נשאר לי בעין ימין צילינדר 1.25 - אשר עם השנים גדל ל 1.75 - . בעין השנייה נשאר 0.25 -צילינדר אשר גדל ל 0.75 - צילינדר והיא חזקה יותר. האם ניתן לבצע תיקון בעין ימין שלא בשיטת PRK אלא בשיטת החלמה מהירה כמו LASIK ׁ?(יש לי עובי קרנית מספק).אשמח לתשובה. כמו כן, האם קיימת אפשרות אחרת לתיקון הראייה בעין ימין כדי לחדד אותה כמו השתלת עדשה ?

שלום רב, לא ניתן להשיב על שאלה כזאת ללא בדיקה. בד״כ טיפולים משלימים מבוצעים בשיטת PRK ללא חיתוך. בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה