אקטזיה בקרנית ואחריות המכון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/05/2020 | 19:34 | מאת: נמרוד

לפני כ20 שנה בצעתי באחד המכונים הידועים ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשתי העיניים. לפני כשלוש שנים שמתי לב שראייתי באחת העיניים נפגעה ובדיקות רופאים גילו כי מדובר באקטזיה. האם המכון נותן אחריות ויתן שרות מתקן (קרוסלינקינק/ טבעות / עדשות/ פתרון אחר) ללא תשלום נוסף או שקרוב לוודאי שינסה להתנער מאחריות כזו?

שלום רב אקטזיה היא חולשה של הקרנית אין מדובר בדבר שנגרם כתוצאה מהנתוח אבל מדובר בדבר הדורש טיפול אני מציע שתתייעץ עם המכון בו טופלת ואני מקווה שתקבל טיפול יעיל וטוב לכל מכון המדיניות שלו לגבי טיפול זה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה