טפטוף בטעות יותר טיפות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/06/2019 | 21:23 | מאת: דניאלה

היי , לגבי דמעות מלאכותיות ללא חומרים משמרים ? אני יכול לטפטף כמה שאני רוצה נכון ? זה פשוט עוזר ליובש ולא יכול להיגרם נזק כלשהו מטפטוף טיפות יותר מהמומלץ ? או שכן ? 2. לגבי לוטהמקס , לעיתים אני לא בטוח אם הטיפה נכנסה חלק לעין אז אני שמה עוד טיפה - האם זה יכול לגרום נזק או שבין כה רק טיפה אחת נספגת בעין ? 3. לגבי הג'ל לפני השינה, הומלץ לי שימוש בו בין 3 שבועות לחודש מרבע הניתוח, פעם אחת ביום.לפני השינה- האם אני יכול להשתמש בו אפילו יותר במידה וזה לא מפריע לי ? כלומר שימוש למשך זמן ארוך יותר עלול לגרום לנזק ? 4. לגבי אימוני כוח בחדר כושר, מאיזה סיבה לא מומלץ להתאמן אחרי הניתוח ? אני כבר 3 שבועות מרגע הניתוח ותוהה האם אפשר לחזור לתפקוד מלא של אימוני כוח של משקולות או שלא ? מה הסיבה שבגללה לא מומלץ להתאמן אחרי הניתוח ?

שלום רב, 1. כן. אין הגבלה בכמות 2. לא ייגרם נזק אם תטופטף טיפה נוספת אבל הבקבוק ייגמר יותר מהר 3. אין בעיה 4. אין בעיה להתאמן שבוע אחרי רק להיזהר שזיעה לא תחדור לעין. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה