18 יום לאחר ניתוח prk.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/09/2018 | 23:29 | מאת: בועז

שלום ! אני 18 יום לאחר prk, עדיין לא רואה טוב. עין שמאל רואה טוב לקרוב ולרחוק, עין ימין הייתה רואה טוב כעת ראיה מטושטשת . קושי בעיקר לקרוב אם כי גם לרחוק מטושטש. 1. האם זה נורמלי? 2. מתי הראיה אמורה להתייצב? כרגע הסיטואציה מאוד מתישה. 3. יש לי מיטת היפוך, הופך את הגוף כמו עמידת ראש. האם אני יכול להשתמש בזה לאחר הניתוח או שעדיף להמנע ? (עד כה נמנעתי כדי שלא ייצר לחץ על העיינים..). בתודה והערכה וברכת גמר חתימה טובה, בועז

שלום רב, נתחיל מהסוף אין בעיה עם מיטת היפוך אם זה מה שאתה רוצה לעשות אחרי הניתוח. שנית סבלנות אתה רק כמה ימים לאחר הניתוח הראיה עוד תשתנה, כמובן לטובה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה