קולכיצין וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/08/2018 | 23:54 | מאת: יוניק

שלום, אני נוטל קולכיצין בקביעות. כדי להשפיע על כאבים הנובעים מ"פירוני" (עקמת הפין). אין לי שום מחלה רקע או שיגדון וכד'. לא בעבר, לא בהווה ומקווה שגם לא בעתיד. האם הקולכיצין יכול להוות בעיה בניתוח? האם צריך להפסיק לקחת אותו תקופת מה לפני הניתוח? או אולי אף לפני בדיקת ההכנה לניתוח? ואם כן, אז כמה הפסקה צריך? תודה מראש

05/08/2018 | 16:19 | מאת: שלום רב

אין בעיה להמשיך עם הטיפול הזה בהצלחה

05/08/2018 | 18:06 | מאת: יוניק

אני מעדיף תשובה מרופא, ולא ברור לי מיהו אותו שלום רב שהשיב לי...........................

שלום רב. ממליץ על בדיקת התאמה. אין צורך להפסיק את הטיפול במידה ותתאים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה