טשטוש בראייה אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/11/2017 | 12:34 | מאת: מאיה

שלום, היה לי קוצר ראייה עם מספרים גבוהים. עברתי ב9.11 ניתוח לייזר (PRK), היום קצת יותר משבוע אחרי, הראייה לרחוק משתפרת מיום ליום אבל הטשטוש כשאני מסתכלת על דברים קרובים קיים וכרגע אני רואה יותר טוב כשאני מסתכלת על עצמים רחוקים מאשר על עצמים קרובים. האם זה תקין?

מאיה שלום, א. שבוע הוא זמן קצר מידי על מנת לקבל תוצאות סופיות ב. לפני הניתוח היה קוצר ראיה שתוקן בניתוח. המטרה היא שיפור הראיה למרחק. החל מגיל 40 בערך יעלה צורך בהרכבת משקפי קריאה, כמו כל אדם המגיע לגיל זה. ג. שאר הפרטים אמורים להיות מבוררים דרך הרופא המנתח. תשובות דרך הפורום אינן פתרון ללא בדיקה בפועל. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה