שאלה בנושא הטיפות המלאכותיות ומשקפי שמש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

01/01/2017 | 12:32 | מאת: עידן

שלום, עשיתי ניתוח prk, ואני כרגע נמצא כשבועיים לאחר הניתוח. בדף כתוב שעלי לקחת דמעות מלאכותיות כל 3 שעות, אך העין שלי בכלל לא יבשה ואיני מרגיש צורך בטיפות. האם אפשר לא להשתמש בהן? או להפחית מהשימוש בהם? שאלה שנייה, העיניים שלי לא מסתנוורות כלל בשמש, וההמלצה היא ללכת כחצי שנה עם משקפי שמש, אך לי הם מיטרד. האם להתעקש לשים? האם תהיה פגיעה בעין? מה גדר ההמלצה הזאת?

עידן שלום רב, המלצות לאחר ניתוחים אינם דבר של מה בכך. אם עושים ניתוח צריך להתייחס ברצינות רבה להמלצות הרפואיות. בחודש-חודשיים הראשונים מומלץ להשתמש בדמעות מלאכותיות כמו כן להשתמש במשקפי שמש 6 ח' על מנת למנוע הצטלקות הקרנית. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה