חולשה עייפות עצבות צריך המלצה על רמדי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/10/2017 | 17:48 | מאת: אורח

שלום אירית, אני בן 26, טבעוני, ואני סובל מחולשה (לא יכול לעמוד הרבה זמן אם אני עומד הרבה זמן אני מרגיש תחושת עילפון), סובל גם מעייפות, חוסר אנרגיה, חוסר כוח, חוסר מוטיבציה, חוסר אושר, חוסר שמחה, רמת טוסטסטרון נמוכה, סובל גם מעצבות, דכאון, מחשבות מטרידות ושליליות, לא מצליח לראות את הטוב שבחיים, אשמח אם תמליצי לי על רמדי הומאופתי, כדאי שאני ירכוש אותו בבית מרקחת הקרוב לביתי, ועוד משהוא אשמח מאוד שאירית תענה לי.

שלום אורח אין ספק שמצבך מחייב התייחסות רצינית ביותר. אתה בחור צעיר שאמור להנות מאנרגיה טובה ומוטיבציה להתקדם ולהנות מהחיים. כדי להתאים לך רמדי יש לערוך ישיבה רצינית וארוכה שבה תפרוס את המצב בצורה מפורטת. בהתאם לכך תותאם לך רמדי ואח״כ יש לערוך מעקב אחר עבודת הרמדי. ניתן למצוא רשימת הומאופתים באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. חשוב לציין שפגישות עם הומאופת נערכות אחת לחודש לכל היותר. כל טוב עירית פרידמן

22/10/2017 | 19:10 | מאת: אורח

שלום עירית, אין לי כסף לפגישה עם הומאופתית, לכן פניתי לכאן כדאי לקבל המלצה על רמדי למצבי, אם היה לי כסף להומאופתית לא היתי פונה לכאן, יש הומאופתית ללא תשלום שאת מכירה?

02/08/2018 | 16:30 | מאת: אורח

שלום, למה לא ענו לי על שאלתי האחרונה?

בבתי ספר להומאופתיה ניתן לקבל טיפול חינם או בעלות נמוכה. סטודנט בליווי הומאופת בכיר מטפלים בך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה