האם טיפול ממוקד מתאים במצבי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

17/10/2019 | 12:56 | מאת: NOT_FOUND

שואל שוב. לא מצליח לצרף את הקובץ.בן 59.ביופסיה 24.7.19. PSA 8.75 גליסון 3+4 בשתי האונות. בבדיקת PET חדש לפיזור לבלטות לימפה פר' רקטליות ואצטבלום מימין. MRIתומך בממצא זה. הוחל טיפול בפירמגון. 10.9.19 - 240 מ"ג. ביום 10.10.19 פירמגון 80 מ"ג. בתחילת אוקטובר PSA ירד ל-2.4. פרוטוקול קרינה: אזור קינה אטצבלום ימין + בלוטות. מנת קרינה כוללת 30GY. מספר טיפולים - 3. מנת קרינה יומית - 10GY. 3 פעמים בשבוע. אזור קרינה: ערמונית. מנת קרינה כוללת 37.5 GY. מספר טיפולים 5.מנת קרינה יומית 7.5 GY. מספר טיפולים בשבוע - 3. המשך טיפול הורמונלי בפירמגון. האם מתאים?

סה"כ בהחלט מתאים, בגישה שלי הייתי מנסה להוסיף לך כעת טיפול באבירטרון 1 גרם + פרדניזון 5 מ"ג (לא בטוח שהקופה מאשרת כי יכול להיות שאתה לא עומד בכל הקריטריונים). בהחלט הייתי מוסיף הקרנות תוך פרק זמן של מספר חודשים. בברכה

14/11/2019 | 09:49 | מאת: NOT_FOUND

תודה. בתחילת השבוע הוכנסו 3 גרגירי זהב לערמונית כהכנה להקרנות. בעת התהליך הערמונית היתה מאד רגישה וכל נגיעה כאבה מאד. הכאבים חלפו כחצי שעה אחר כך. האם סביר? מדאיג?

18/12/2019 | 08:18 | מאת: NOTFOUND

מחר ההקרנה האחרונה לערמונית. נאמר לי לבוא לבדיקת רופא למעקב בעוד חודשיים. לדבריהם לא צריך לעשות עכשיו שוב CT. אם כך, אז איך אפשר לדעת את המצב?

מנהל פורום סרטן הערמונית