בלוטת ערמוית מוגדלת עם ערך psa

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

15/09/2019 | 14:56 | מאת: צבי שלום

בדיקה רקטלית גילתה בלוטה נוקשה, ערמונית מוגדלת ו psa40 האם מדובר בודאות בגדול סרטני? מה השלב הבא לאתר את הבעיה ובאיזה טיפולים מדובר- החשש שלי שכבר יש גרורות אודה לתשובתך

המצב המתואר מחשיד מאד לממאירות השלבים הבאים הנדרשים: 1.MRI מכוון לערמונית 2. ביופסיה מהערמונית (אם יש MRI זה מכוון את האורולוג מהיכן להוציא את הביופסיה) 3. בדיקת PET Ga68 PSMA בברכה

15/09/2019 | 15:56 | מאת: צבי שלןם

האם מדובר בגרורות

18/09/2019 | 09:01 | מאת: צבי

נשלחתי לבדיקת mri + ביופסיה מכוונת. מתי יש לבצע את הבדיקה pet ga68 psma?

מנהל פורום סרטן הערמונית