גליסון 7 - מה עדיף ניתוח או הקרנות ?

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

15/06/2019 | 21:16 | מאת: צבי

בן 67 , סובל מיתר לחץ דם. לאור עליית psa מ- 3.7 ל- 5.02 עברתי mri ולאחר מכן ביופסיה פיוז'ן. תוצאות הפתלוגיה גליסון 7 (3 ועוד 4 ). רק בצד שמאל. לדעתך מה עדיף לי : 1. ניתוח או טיפול משולב הורמונלי והקרנות. 2.האם ניתן לעשות הקרנות ללא הורמונלי ? 3.אם כן , ניתן גם ברכתרפיה ?

שלום רב, אתה שואל שאלה המצויה בליבת קבלת ההחלטות של מטופלים עם סרטן ערמונית סטנדרטי. נראה לי לא נכון לדיין שאלה זו בפורום. נראה לי כן נכון לשבת מול אונקולוג מומחה בתחום ולדיין את כל האספקטים הנוגעים לכל טיפול בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית