קרינה +טיפול הורמונאלי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/06/2018 | 13:34 | מאת: כרמית

שלום רב, שנה וחודש לאחר ניתוח רדיקלי של הערמונית PSA עלה 0.24 גליסון 3+4 הומלץ ע"י אונקולוג קרינה +טיפול הורמונאילי בתאריך 24/6 זריקה זולדקס (אחרי שלושה חודשים עוד זריקה) בתאריך 27/6 יתחיל הקרנות (30) האם יש צורך להמתין בין הזריקה לבין ההקרנות או שאין לזה משמעות לטובת הטיפול

רצוי מאד שההקרנות יתבצעו תוך כדי טיפול הורמונאלי מסרס רציף! בברכה

22/06/2018 | 13:08 | מאת: כרמית

קראתי שרצוי שהזריקה הראשונה תהיה לפחות חודש לפני התחלת ההקרנות. וגם ראיתי בפורום פרוטוקול של אנשים שנתנו להם את הזריקה ורק לאחר חודש וחצי ואפילו חודשיים התחילו את ההקרנות. לכן אני רוצה להיות בטוחה שאין בעיה לעשות זריקה ואחרי שלושה ימים להתחיל הקרנות.

מנהל פורום סרטן הערמונית