מתיחות במפרק הברך לאחר ניתוח החלפה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/05/2020 | 11:07 | מאת: אריה מוזיך

עברתי ניתוח החלפת מפרק ברך לפני כשמונה חודשים. כעת אני מרגיש מתיחות גבוהה בצד החיצוני של הברך ולפעמים כאבים כאשר אני עולה מדרגות.בלילות במיטה אני מרגיש קשיחות המפרק ותחושה של מתיחות בזמן כיפוף. כשאני עושה תרגילי פיזיוטרפיה בבית אני מרגיש כאב חלש במפרק. מה אפשר לעשות? האם אלה דברים שיחלפו או סימנים לבעיה?

שלום אריה , סביר להניח שמדובר בתופעות שכיחות לאחר החלפת ברך שישתפרו עם הזמן. מהתיאור שלך יתכן והעלאת את קצב הפעילות שלך וגה גם להרגשת המתיחות. תנסה לשלב תרגילי מתיחות בשילוב עם חיזוק שרירים או פעילות גופנית

מנהל פורום החלפות מפרקים