צליפת שוט ופגיעה עצבית

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/11/2009 | 19:24 | מאת: מעין

שלום רב! אני מעין בת 28 ב5 שנים האחרונות עברתי 3 תאונות דרכים בהם נפגעתי בתסמין צליפת שוט ,עברתי הרבה עיסויים אך כמו אקמול רגעי זה עזר ...שנה שעברה ממש התפתח לי כאב ממוקד כרוני עצבי מעל הצוואר בחלקו הימני התחתון של הראש בקו האוזן ממש גם חולשה בכל הגוף כאבי לחץ בעורף בראש ובעיניים לאחר מאמץ פשוט כאב ראש מגרני לתפיסות כרונית של כל שרירי הצוואר והכתפיים עיסוי מקומי די מרגיע אך לא ממש עוזר ,אני אובדת עצות הייתי אצל נירולוג חשבתי אולי שחלילה מדובר בעניין אחר גידול חס ושלום אבל גם הנירולוג אמר שזה מתחים ולחץ ואין פתרון ,אני ממש חסרת סבלנות כושר הסיבולת שלי שואף ל0 וזה ממש מקשה עלי תפקוד יומיומי בעב' אני מרגישה ירידת מתח כללית בגוף ולחץ אנרגטי בעיניים ראש ואוזניים כרוני ממש רק בשינה יש רגיעה זה ממש נורא הלכתי למדקר סיני אך אני לא רואה ממש תוצאות מרשימות וגם מתקשה לחשוב שיש לזה פתרון הבנתי שלא מזמן גילו שיש מחלה עיצבית שנגרמת במצבים אלו ויש מומחה אחד בארץ שמטפל הייתי רוצה שתתייחס לכל הנושאים לכל שאלותי בתודה מראש וחוסר אונים ממש מעין.

02/11/2009 | 10:03 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, מעין, לרפואה המערבית אין, אכן, כל פתרון לבעייתך. ברפואה המשלימה הפתרון האפשרי הטוב ביותר הוא טיפול קרניו סקראל, שכן הוא מטפל גם בעמוד השדרה וגם בראש. על מהות הטיפול תוכלי לקרוא בכתובת: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

05/11/2010 | 13:00 | מאת: דליה

ה"פלא למניעה ריפוי והחלמה כאב " מתאים במיוחד ל : • כאבי גב עליון ותחתון • כאבי צוואר • כאבי שרירים בכל חלקי הגוף • כאבי ראש • נדודי שינה • הרגעת מצבי מתח פתאומיים או ממושכים • התכווצות שרירים הקשורה בספורט. ( תוצאות מהירות). • מקלה על כאבי אוסתאוארטריטיס בברכיים • מפחיתה בחילות וכאב אחרי ניתוח • מקלה על כאבי גב בהריון • מסייעת לפתרון בעיות זקפה • נותן מענה לבעיות פריון ופוריות הגבר והאישה יתרונות השימוש ב"פלא למניעה ריפוי והחלמה כאב ": • טיפול במגוון רחב של כאבים • תוצאות מהירות . • קל לנשיאה ושימוש בכל מקום (מטפל אישי צמוד) • אין תופעות לוואי • אינו מתכלה, יעיל לשנים רבות • עלות נמוכה • חסכון בהוצאות סביב טיפולים חוזרים ותרופות לפרטים 09-8846105

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש